Laukiamiausia kudirkiečių šventė – jubiliejinis KUDIRKNAKTIS!
2022-06-02

Laukiamiausia kudirkiečių šventė – jubiliejinis KUDIRKNAKTIS!

Paskutinį gegužės penktadienį didžiulis būrys kudirkiečių susirinko į laukiamiausią visos progimnazijos šventę. Šiemet naktinis žygis KUDIRKNAKTIS nustebino visus dalyvių gausa, į penktąjį žygį susirinko rekordinis jų skaičius. Vakarėjant visi žygeiviai rinkosi prie mokyklos, kur spalvingoje šventėje sveikino geriausius šių metų sportininkus.
Šiemet savo ryžtu, užsispyrimu siekti geriausių rezultatų, nuoširdžia meile sportui ir sveikai gyvensenai visiems pavyzdžiu tapo Gabija Dagytė ir Benas Mikalevičius. Jie pelnytai ištrinti sportiškiausiais kudirkiečiais. Aktyviausia ir sportiškiausia mokytoja išrinkta Gitana Gecienė. Po sportininkų apdovanojimų ceremonijos savo parodomąją programą atliko sporto klubo „Rytų kovotojas“ nariai. Šį klubą lanko gausus būrys ir mūsų progimnazijos mokinių.
Džiugu, kad kasmet KUDIRKNAKTIS vis auga ir tampa vienu iš masiškiausių mokyklinių žygių ne tik Radviliškyje, bet, ko gero, ir visoje Lietuvoje. Skirtingo ilgumo trasas įveikti pasiryžo per 700 žygeivių! Žygio dalyviai galėjo išmėginti ir didžiausią šių metų žygio naujovę – interaktyvią KUDIRKNAKČIO maršruto trasą programėlėje #Walk15. Įveikę pasirinkto ilgumo trasą, visi žygeiviai rinkosi į žiburiais papuoštą Antaniškių miško aikštelę, kur su šilta arbata ir koše jų laukė mokytojai ir Aktyvių tėvų klubo nariai. O visi žygį įveikę dalyviai gavo po atminimo diplomą su vienos iš garsiausių Lietuvos sportininkių, olimpinės čempionės Lauros Asadauskaitės-Zadneprovskienės, parašu.
Visos progimnazijos vardu nuoširdžiai dėkojame visiems žygio dalyviams!