10 balų!
2020-12-07

10 balų!

Du šeštadienius iš eilės eTwinning projekto nariai aktyviai bendradarbiavo nuotoliniu būdu. Pirmo susitikimo metu buvo aptartos įvykdytos veiklos, pasidžiaugta rezultatais ir pasidalinta patirtimi. Anglų k. mokytoja Danguolė papasakojo, kokias kompiuterines programėles sėkmingai integravo ne tik į projektinę veiklą, bet ir į pamokas.

Antrasis susitikimas buvo skirtas mokiniams. Tai buvo viena iš geriausių anglų k. pamokų!. 6c klasės mokiniai Luknė, Dominykas K. ,Denisas, Vilius, Kristupas ir aštuntokės Melita bei Emilija papasakojo apie save ir supažindino kitų šalių mokinius bei mokytojus su Kalėdų tradicijomis savo šeimose ir šalyje. Sužinojome, kaip švenčia Kalėdas, kokius patiekalus gamina Italijoje, Graikijoje, Kroatijoje, Lenkijoje, Ukrainoje. Valandos trukmės netradicinėje pamokoje mokiniai ne tik puikiai reprezentavo savo mokyklą, šalį, bet ir ugdė kompetencijas, svarbias jaunam žmogui šiuolaikiniame pasaulyje. Pamokos pabaigoje visi dalyviai įvertino susitikimą 10 balų.

Sekantis etapas – veikla grupėse. Visų šalių mokiniai, susiskirstę į grupes, naudodami learningApps.org įrankį, kurs įvairias užduotis, susijusias su šalių kultūra, tradicijomis, istorija, Europos politiniu žemėlapiu. Čia prireiks ne tik anglų k. ir informacinių technologijų įgūdžių, bet ir daugelio mokomųjų dalykų žinių.

Dėkoju ir mokinių tėveliams už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą.